>Black Berry Torch beyaz versiyonu ile geliyor

Yayınlandı: 26 Şub 2011 / turkcell

>Dokunmatik ekran deneyimini kolay kullanım ve qverty klavye ile birleştiren Black Berry Torch 9800’ün beyaz versiyonu tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Mobil iletişim firması Turkcell beyaz Black Berry Torch’u bireysel abonelerine 89 TL’den, kurumsal abonelerine 75 TL’den başlayan fiyatlardan satıyor.

Ürünün kontratlı kurgularını tercih edenler aynı zamanda 4 GB’lık Mega internet paketinden yararlanıyor. Buna ek olarak hafta sonları tüm Turkcell‘lilerle aylık 64 saat görüşme ve 1.000 SMS elde ediyor. Dileyenler Beyaz Black Berry Torch’a 10-28 Şubat tarihleri arasında geçerli olan peşin fiyatına 10 taksit ve 50 TL değerinde Worldpuan hediye kampanyasından faydalanarak da sahip olabiliyor.

Dünyanın dört bir yanındaki 3G şebekelerini destekleyen ürünün son nesil Wi-fi özelliğinin yanı sıra lokasyon uygulamaları ve mekânsal etiketleme için kendi GPS donanımı bulunuyor. 5 megapiksellik kamerası devamlı otomatik netlik ayarı, sarsıntı etkisini önleme, muhtelif sahne ayarları ve yakınlaştırma özellikleriyle güzel fotoğraflar çekebildiği gibi video kaydı da yapabiliyor. 8 GB’lık medya depolama kapasitesi olan Black Berry Torch 9800, ihtiyaç duyulduğunda microSD/SDHD hafıza kartlarına uygun kart yuvası sayesinde toplam 36 GB’lık kapasiteye çıkarılabiliyor.

Black Berry 6, güçlendirilmiş mesajlaşma kabiliyetiyle sosyal iletişim ağlarının ve RSS yayınlarının yönetimini kolaylaştırırken BBM™ (Black Berry® Messenger), Facebook®, Twitter™, MySpace™ ve çeşitli anında mesajlaşma uygulamalarına da erişimi mümkün kılıyor. Zenginleştirilmiş multimedya deneyimi sunan Black Berry 6, YouTube’a özel bir uygulama da içeriyor. Ayrıca arama özelliği sayesinde kullanıcılar akıllı telefon üzerinde daha etkin biçimde içerik aramasına imkan tanıyor.

Black Berry Torch 9800 bireysel müşteriler için teklifler :

Teklif süresi Aylık ödenecek taksit tutarı ( KDV ve ÖİV Dahil)

24 ay 89 TL

12 ay 144 TL

BlackBerry Torch 9800 Kurumsal Müşteriler için Teklifler :

Teklif süresi Aylık ödenecek taksit tutarı ( KDV ve ÖİV Dahil)

12 ay 144TL

24 ay 89TL

Kurumsala Özel 15 Aylık “Esnek Kontratlı” Teklif * 115 TL

Kurumsala Özel 30 Aylık “Esnek Kontratlı” Teklif * 75 TL

CİHAN

Yorum bırakın